CS-91-SYL`u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

planetara siiiigur!
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

M-am intors cu ea putin cu frana de mana..si wow cum facea m-am speriat n-am stiut ce sa rupt)m-am dat jos m-am uitat nimicasi dupaia si-a revenit

Comment

pote sa iti fie si caseta de directie daca se blocheaza la viraje,planetarele bat nu se blocheaza din cate stiu eu,contacteaza un mecanic mai bine,bafta

Comment

Naspa ... si eu am am patit un astfel de accident dar mai mare ai grija s bafta la refacere si tunarit!
          Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

Skypper Mersi Sandu....da a iesit destul de bine inafara de faptul ca vopseaua nu e dupa cod si a iesit cam mata(am vopsit doar partea din fata si plafonu) si mai are un bai roata din dreapta e mai in spate cu 2cm fata de cea din stanga
            In legatura cu roata care sta mai in spate cu 2cm , cred ca este cadru motor, cam astea sunt simptomele. Bafta!
            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Mersi tuturor pentru urari....am cumparat acum cateva zile planetara completa nou 400ron de la dacia dar nu e de origine...si am montat-o acum nu mai face asa da nici nu am mai chinuit-o.Mecanicu care a mintato a zis ca tot sareau nustiu ce rultmenti din cauza ca roata era mai in spate si la viraje mari nu calcau aia bine acolo.Da acum nu mai ii bai merge!
              Da cica trebuia taiat din jug pentru ca sa se aduca la linie.Da era mecanicu prea bun nu sa gandit la asta la pus direct.
              Nu Cosmin nu-i caseta nu cred ca are nimica aia

Comment

Ieri i-am facut revizia la 48.000km .am schimbat ulei dacia oil premium.filtru de ulei renault.si un filtru de aer reanult.mai trebuie sa schimb placutele de frana si bujiile.Oricum masina si-a imbunatatit radical mersu trange mai bine parca si motoru toarce ca un motan
                Azi mi-am raidcat si pachetu cu pozitiile pe leduri - 9 leduri de mare puere de la domnu` Soran si tin sa ii Multumesc pe aceasta calea! foarte promt Recomand!
                Mai tarziu urmeaza sa le montez si urmeaza si niste poze

Comment

unde ti-ai facut revizia,sper ca nu la dacia din resita

Comment

Nuuuuu...la niste baieti de aici mocadoar am schimbat consumabilele si atat
                    Am montat azi pozitiile super tari dar nu stiu de ce toti imi fac flash-uri sa le dau faza scurta?
                    Am pe faruri becuri philips vision plus si ledurile pe pozitii pana acum nu mi sa mai intamplat de cand am montat pozitiile nu stiu ce zmau ?

Comment

ai grija de ea acum
                      multi km fara incidente

Comment

Da SRY o sa am ....Multumesc la fel !

Comment

poate sunt prea sus reglate farurile de aia

Comment

vezi ca de fapt n ai reparat nimic...daca roata e mai in spate clar cadru motor stramb...imposibil sa nu fie stramb dupa o coliziune cu un pom...chiar si mm si se simte...lasa pozitii cu leduri si altele si schimba cadru motor si piesele de directie ca tine de siguranta ta! numai bine!
                            sigpic

Comment

la fel facea si la mine, cand luam deapta maxim....era teroare....imi venea sa plang la cum facea, dar cu un set nou de planetare e ok.La fel si la mine, nu's de origine, dar oricum nu mai fac cu ea cum faceam inainte

P.S. planetara stanga era ok dar am schimbat-o ca sa fiu sigur.

Bafta si multi KM fara probleme!
                              Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Da cosmin erau reglate prea susaseara le-am dat mai jos acum e ok
                                Geo:am schimbat la ea toata partea dreapta care a fost lovita jug-suport motor-planetara-si cam toate fierele de pe acolo sunt noi si tot degeaba trebe sa merg la vreun mecanic bun sa vad ce zice ce e de facut?
                                Cosmin nu sti prin resita vreun mecanic bun sa se uite putin la ea vreau sa ii fac si o diagnoza vag....
                                Mersi Alex si tie multi km fara probleme

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google